inrichting-interieur-instellingen-campus-de-potvis-‘t-horntje-texel
inrichting-interieur-instellingen-campus-de-potvis-‘t-horntje-texel
inrichting-interieur-instellingen-campus-de-potvis-‘t-horntje-texel

Interieur +

Spijker interior design is niet zomaar een bureau voor binnenhuisarchitectuur, interieuradvies of -ontwerp.

En Marinka Spijker is niet eenvoudigweg binnenhuisadviseur, interieurarchitect of -stylist.

 

Huisstijl

Spijker interior design gaat verder. Ziet interieurs niet louter als een samenspel van kleuren, materialen, vormen en indelingen. Maar richt interieurs in als drie-dimensionale visualisatie van de corporate identity van een organisatie. Als belichaming van waar een organisatie voor staat. Noem het een letterlijke 'huisstijl' waar je binnen en doorheen wandelt.

 

Interieurs worden zo ruimtelijke reclame-uitingen. Krachtige communicatiemiddelen, die een positief effect hebben op het bedrijfsresultaat. En die niet onderdoen voor traditionele middelen als folders, advertenties, internetsites, visite-kaartjes, briefpapier, enz.

 

100% Thuis

Privé geldt hetzelfde. Thuis is thuis. Thuis is waar u zichzelf in herkent. Waar u zich 100% in uw element voelt. Marinka Spijker heeft voelsprieten voor wat u wilt. Luistert en vertaalt uw levensstijl en voorkeuren naar een interieur dat u op het lijf is geschreven. Zo ontstaat geen nadruk-kelijk ontworpen inrichting, maar uw eigen unieke thuis.

 

Ziel

Interieurs van Spijker interior design zijn gebaseerd op een strategisch concept. Vormgegeven met creatieve ideeën en praktische oplossingen. Spijker interior design creëert geen fris buitenkantje of hip omhulsel, maar kruipt in de huid van de klant. Prik er doorheen en er blijft een concept overeind. Een interieur met een ziel.

inrichting-interieur-instellingen-kinderpraktijk-sam-sam-purmerend
inrichting-interieur-bedrijven-kantoor-favourite-mail-alkmaar
inrichting-interieur-bedrijven-kantoor-ridder-zwaag